Chris de Burgh, vinuri celebre, Christie's

vineri, 4 februarie 2011

Ce au toate astea in comun? Pai e destul de simplu. Celebrul compozitor al si mai celebrei "Lady in Red" isi va scoate la mezat o parte din impresionanta sa colectie de vinuri. Evenimentul va avea loc luna viitoare, la Londra, prin intermediul casei de licitatii Christie's.

Printre vedetele acestei licitatii se vor numara:o cutie de Chateau Lafite-Rothschild 1945 (estimata intre 12.000 si 16.000 lire sterline); o verticala de 62 de magnum-uri Chateau Mouton-Rothschild 1945-2005 (estimare intre 70.000 si 90.000 lire sterline). Merita mentionata si o cutie de Chateau Latour 1961, precum si o selectie de sticle rare si mature ale Chateau Yquem.

Chris face o miscare extrem de inteligenta. Licitatiile de vinuri celebre si rare din ultima vreme, au avut rezultate excelente, mai ales cele organizate in Hong Kong. Multe loturi s-au vandut cu mult peste estimarile initiale, asa ca irlandezul nostru are sanse maricele de a scoate bani frumosi cu aceasta ocaziune. E foame de bani? Bineinteles, dar daca ati avea ceva sticle valoroase, oare nu ati profita de situatie? 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp